Förändringar i seriespelet 2021

Här kan du se vilka förändringar som skett i seriespelet 2021. Förändringar presenteras i datumordning (senaste först) under respektive rubrik.

Tränarutbildning C 17/4 och 8/5 kommer bli digital!

Vi har beslutat att Tränarutbildning C den 17/4 och 8/5 kommer blir digital, vi kommer också att öppna anmälan igen så fler kan anmäla sig.

OBS att våra digitala utbildningar också har en obligatorisk praktikdag som kommer ligga i Maj. Vi kommer erbjuda praktikdagar på 3 orter, Falun, Borlänge och Mora. Kommer inte praktikdagarna kunna genomföras fysiskt kommer vi ha en digital variant som sista lösning. Anmälan till praktikdagarna är separat

Inbjudan Junior DM Dam & Herr 2021

Dalarnas Fotbollförbunds tävlingskommitté inbjuder härmed distriktets föreningar till Junior-DM damer och herrar 2021.

Ledarutbildning för Fotbollsskolan 2021!

I och med att det fanns ett stort intresse för den digitala ledarskapsutbildningen för Fotbollsskolan förra året så kommer vi även i år erbjuda ett digtialt tillfälle utöver våra fysiska utbildningar. Vi vill också passa på att uppmärksamma vår Tränarutbildning C för unga ledare. Vi kommer inte köra någon separat rektorsutbildning i år utan alla rektorer är varmt välkomna att deta gratis på våra ledarutbildningar.

Respekt i Dalafotbollen

Vi tränar och spelar fotboll för att det är kul och stimuleras av att förbättras som fotbollsspelare. Vi spelar matcher för att mäta oss mot andra, för att vinna, för att det är roligt, några för att vinna serien och andra drömmer om att bli fotbollsproffs.

Vi tillhör en förening eller lag för att känna gemenskap och tillhörighet, dela intresset fotboll med andra människor och ha en meningsfull fritidssysselsättning.

Inbjudan domarkurser 7 mot 7 och 5 mot 5

Missa inte anmälan till vårens domarkurser för 7 mot 7/5 mot 5. Det gäller både grundutbildmning ofch fortbildning. Vi hoppas kunna köra igång i april månad men avvaktar pandemins utveckling.

Hallå där, Sälen - Lima Fotboll.

Dalafotbollen tog sig ett kortare snack med Mikael Karlsson ordförande i fotbollssektionen och Carl Ebers sekreterare och tränare i föreningen.

Skärpta restriktioner den 1 mars

Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade den 25 februari utökade restriktioner med anledning av den ökande smittspridningen i samhället. För fotbollens del innebär detta att möjligheten för unga födda 2005 och senare att spela enstaka matcher försvinner.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter