Resultatet i Min Fotbolls användarundersökning

Vi genomförde under hösten 2020 en undersökning av vad våra användare tycker om Min Fotboll (859 svar), och under januari månad en undersökning om våra föreningars uppfattning om Min Fotboll (492 svar). Stort tack till alla er som tog er tid att svara.

Överlag har respondenterna varit mycket positiva till Min Fotboll och de funktioner som finns i appen. 76 procent av alla föreningsrepresentanter var nöjda eller mycket nöjda med Min Fotboll och motsvarande siffra för våra användare var 77 procent. Endast 3 procent av användarna som svarat är missnöjda eller mycket missnöjda med Min Fotboll.

76 procent av respondenterna är positiva till att sända sina matcher live. 57 procent av alla föreningsrepresentanter tycker också att Min Fotboll bidrar till att utveckla gemenskapen i föreningen.

De områden där respondenterna haft mest synpunkter och förslag på förbättringar är kring livestreamingfunktionerna och integrationen med vårt tävlingssystem Fogis.

Lanserar nya funktioner som efterfrågats

Vi har använt denna input som utgångspunkt i prioriteringen av nya och förbättrade funktioner, och till säsongsstarten 2021 lanseras därför en ny version av Min Fotboll som innehåller ett antal nya funktioner som efterfrågats.

Till exempel en highlightsfunktion vid livesändning, möjlighet att styra resultattavla och matchklocka från sändningsvyn, ett reprispaket för lag som ger spelare och ledare fri tillgång till repriser, samt ett antal nya intäktsmöjligheter för föreningar och lag som fått tillgång till digitala exponeringsytor att sälja till sponsorer och partners.

Mer information om nyheterna i Min Fotboll >>