Spelarutbildningen ställer om t.o.m 31 maj

Dalarnas Fotbollförbund väljer att ställa om sin öppna verksamhet och distriktslagsverksamhet för flickor och pojkar födda 04-07 under perioden april-maj med anledning av Covid-19. Syftet med detta är att kunna utbilda spelare och ledare på ett så smittskyddssäker sätt som möjligt.

Inspirationsföreläsning med SvFF:s UFK

Under mars månad bjuder Uppland- och Gestriklands Fotbollförbund, tillsammans med Hälsinglands– och Dalarnas Fotbollförbund, in till digitala inspirationsföreläsning med några av SvFF:s ungdomsförbundskaptener (UFK). Föreläsningarna är framför allt riktade till spelare och ledare i årskullen 2005.

Spelarutbildningen ställer om från 1 mars t.o.m 30 april

Dalarnas Fotbollförbund väljer att ställa om sin öppna verksamhet för flickor och pojkar födda 04-06 under perioden mars-april med anledning av Covid-19. Syftet med detta är att kunna utbilda spelare och ledare på ett så smittskyddssäker sätt som möjligt.

Inställd spelarutbildningsverksamhet t.o.m. 28 februari

På grund av rådande omständigheter och den situation med smittspridning av Covid-19 i samhället har Dalarnas Fotbollförbund fattat beslut att ställa in all öppen verksamhet och alla distriktslagssamlingar fram t.o.m. 28 februari.

Information om Dalarnas FF:s spelarutbildningsverksamhet

Dalarnas Fotbollförbund bjuder in intresserade föreningar till digitala informationsträffar om vår spelarutbldningsverksamhet i åldrarna 12-19 år med utgångspunkt i vårt uppdrag från SvFF:s Spelarutbildning - En helhet.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter